PERRY OF OAKLEY MOBILSZÁRÍTÓ

#PerryofOakley számos megoldást kínál, többek között..

A mobilszárító gyors és egyszerű feltöltésének módját keresi? A #PerryofOakley számos megoldást kínál, többek között:

*Négyszögletes tartályok – akár 70 tonna búza tárolására is alkalmasak. Nehéz szerkezet 3 mm és 5 mm horganyzott acélból. Billenősre tervezve, ehhez a könnyebb szállíthatóság érdekében emelővillákat is kínálunk bármilyen tartályhoz 3 négyzetméterig.

*Garatrédlerek – használatukkal hosszabb időre is felügyelet nélkül lehet hagyni a gép betárolását. 3 és 18,5 m közötti hosszúságban kaphatók, és akár 1000 t / h búza kezelésére is képesek.

*Mechanikus fogadógarat – a garatrédlerhez hasonlóan ezek a szállítószalagok is hosszabb ideig teszik lehetővé a felügyelet nélküli szárítóbetöltést. 3 és 6 m közötti hosszúságban kaphatók, és együttesen is felhasználhatók. A szállítók garatjai lehetővé teszik, hogy a pótkocsikat a talaj feletti vagy alatti mechanikus gödörbe billentsék, a szabályzórudak segítségével pedig teljes mértékben irányíthatja a gabona áramlási sebességét a szárítóban.

Ha kérdése van a mobilszárító hatékonyabb feltöltésével kapcsolatosan, keressen minket bátran!

Telepített berendezés

Elégedett ügyfél

Jelenlegi projekt

Termék forgalmazása és telepítése

Korszerű, energiatakarékos ipari és mezőgazdasági szárítóberendezések, tisztítók, optikai válogatók, szállítógépek, tároló silók