MEZŐGAZDASÁGI PÓTKOCSIK EGYENES SPANYOLORSZÁGBÓL!

Pótkocsik prémium minőségben és széles választékban!

Miért válassza a spanyol gyártótól származó mezőgazdasági pótkocsikat?

Termékeikett saját gyártási koncepció szerint gyártják:

  • Saját tervezés
  • Termékfejlesztést és gyártást a legjobb beszállítókkal együttműködésben végezik, beépítve a legújabb technológiákat, például a lézerek alkalmazását és az acélfeldolgozás más innovatív módszereit
  • Pótkocsikaikat márkakereskedőkön keresztül forgalmazzák, tapasztalt értékesítési képviselők támogatásával. Pl.: Goldcorn SRO.

Tevékenységük középpontjában a magas minőségű acélok, illetve fejlett technológiával gyártott gépek gyártása és forgalmazása áll:

  • Pótkocsik (3–40 tonna), önhordó, moduláris vagy többfelhasználású (takarmányhoz, szarvasmarhához, gépekhez, szalmabálákhoz, takarmányhoz, rekeszekhez és nagy zsákokhoz)
  • Trágyaszóró (2 – 30 m3)
  • Tartályhajók (4 000 l-től 30 000 l-ig)
  • Műtrágyák (3-18 m3)

 

Moduláris gyártási folyamatuk azt jelenti, hogy a pótkocsi összeszerelése csak néhány órát vesz igénybe, melyet műszaki részlegük minden lépésben felügyel és szigorú minőség-ellenőrzésnek vet alá. Minősítésük és szabványaik garantálják a tervezés, fejlesztés, gyártás és forgalmazás folyamatát, ez is bizonyítja a minőség iránti elhivatottságukat és a folyamatos fejlesztéseket.

Az elmúlt években elért fejlődésük nagyon pozitív volt. Elhivatottságuk ügyfeleik igényeinek kielégítésére és termékeik minősége együttesen segítette őket abban, hogy tizenkét egymást után követő évben vezető szerepet töltsenek be a mezőgazdasági pótkocsik értékesítésében Spanyolországban és európa szerte. Jelenleg termékeiket minden kontinensen értékesítik.

Telepített berendezés

Elégedett ügyfél

Jelenlegi projekt

Termék forgalmazása és telepítése

Korszerű, energiatakarékos ipari és mezőgazdasági szárítóberendezések, tisztítók, optikai válogatók, szállítógépek, tároló silók