Kombinálja az alakra válogatást: a termék jellemzőitől függően a gép speciális képfeldolgozó algoritmus használatával képes a termék alak szerinti válogatására a termék köralakúságának, hosszának kerület és terület méreteinek meghatározása alapján…

TAIHO SZÍNRE VÁLOGATÓ GÉP

Infravörös színreválogató H széria

Széleskörű alkalmazási terület: színreválogatás a színskála minden színére, emellett az infravörös optikai rendszernek köszönhetően válogatásnál a gép felismeri az infravörösre érzékeny anyagokat.

Kombinálja az alakra válogatást: a termék jellemzőitől függően a gép speciális képfeldolgozó algoritmus használatával képes a termék alak szerinti válogatására a termék köralakúságának, hosszának kerület és terület méreteinek meghatározása alapján.

Átviteli-típusú választható színű háttérvilágítás:számos előnye van a hagyományos megvilágítású háttérrel szemben: például a használata sokkal egyszerűbb, illetve jóval nagyobb stabilitást biztosít. Az RGB beállítható színű háttérvilágítás segítségével nemcsak vörös, zöld, kék színeket kapunk, hanem e színek keverésével többszínű háttérvilágítás is elérhető.

TAIHO SZÍNRE VÁLOGATÓ GÉPRŐL MEGJELENT CIKK: s3514-goldcorn.pdf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TAIHO SZÍNRE VÁLOGATÓ GÉP” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük